Nombor Telefon Celcom Centre Percuma Boleh Dihubungi Bila Ada Kesukaran

Posted on

Nombor Telefon Celcom Centre : Bagi Anda pengguna kad Celcom, tentu saja pernah mengalami banyak aduan mengenai penggunaan kad Celcom Anda. Ada kalanya Anda mungkin lupa bahawa Anda mengunci kad anda supaya apabila Anda memasukkannya ke dalam kad lain, Anda keliru dengan melupakan kata sandi/password. Salah satu cara untuk memulihkan kad anda boleh menghubungi Call Centre Centre.

Atau mungkin Anda mempunyai kesukaran apabila mendaftar semula atau mendaftar semula kad XL Celcom. Yang sememangnya menjadi masalah bagi ramai orang. Untuk itu, langkah cepat ialah menghubungi pusat panggilan dari kad selular Anda.

Untuk membuat panggilan ke pusat panggilan Celcom, Anda akan dikenakan kadar mengikut kad yang digunakan. Untuk Celcom, jika Anda mahu memanggil pusat panggilan Maxis, ternyata ia sama, ianya tidak percuma. Anda mesti mengeluarkan kredit setiap panggilan. Oleh itu, hubungi pusat Celcom sebenarnya tidak percuma. Tetapi, jika ternyata Anda benar-benar tidak top up dalam sebulan, dan hanya mempunyai kuota internet di sini adalah pusat panggilan Celcom bebas 24 jam yang boleh Anda hubungi.

Nombor Telefon Celcom Centre
Nombor Telefon Celcom Centre

Celcom Call Center bebas tol 24 jam

Untuk dapat menggunakan pusat Panggilan Celcom bebas tol 24 jam, Anda boleh memilih alternatif lain untuk menghubungi perkhidmatan pelanggan Celcom, salah satunya adalah melalui alamat e-mel asal yang dimiliki oleh Celcom atau kunjungi halaman kontak Celcom. Seterusnya adalah pusat panggilan Celcom 24 jam yang boleh membantu aduan Anda mengenai kad sel Celcom.

Nombor Telefon Celcom Centre

Anda boleh menghubungi pusat panggilan Celcom ke nombor 111, 019-601 1111 dan +6019-601 1111. Tetapi dengan menghubungi Nombor telefon Celcom Centre, Anda boleh dengan lebih mudah menyatakan apa aduan Anda dan boleh dijawab terus oleh perkhidmatan pelanggan yang dipersoalkan.

  • 1111 dari nombor Celcom
  • 019-601 1111 dari nombor Celcom, landline dan pengendali selular yang lain
  • +6019-601 1111 jika Anda berada di luar negara
Nombor Celcom Centre
Nombor Celcom Centre

Hubungi 1111 dari nombor Celcom PERCUMA untuk pelanggan postpaid dan RM0.50 panggilan untuk pelanggan prepaid jika Anda memilih untuk bercakap dengan Customer Service Consultant kami. Panggilan ke 019-601 1111 dari nombor Celcom, talian darat dan pengendali selular lain adalah tertakluk kepada kadar standard.

Baca Juga :  Celcom Centre Shah Alam Penang Melaka Kuala Lumpur Johor Seremban Terkini

Itulah pusat panggilan Celcom 24 jam bebas tol yang boleh Anda hubungi pada bila-bila masa. Dengan cara itu, aduan Anda tentang perkhidmatan Celcom boleh dimaklumkan dengan serta-merta dan boleh segera diperbetulkan oleh Celcom. Kemudian Anda boleh menggunakan semula kad Celcom dengan mudah. Nasib baik, saya berharap artikel ini dapat membantu Anda menghubungi pusat panggilan bebas tol Celcom 24 jam.